Zaradi čim boljše kvalitete storitev uporabljamo piškotke (cookies). Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate z uporabo naših piškotkov.    Sprejmem piškotke   Preberi več
Spremljaj nas

Mazilo iz gabeza 42ml

Mazilo iz gabeza 42ml
Šifra: 78
Nagradne točke: 0
Stanje zaloge: Na zalogi
Spletna cena: 6,00€
Cena brez DDV: 6,00€
   - ALI -   

Gabezovo mazilo janeza javorskega je izdelano iz gabeza, rastlinske masti, ognjičevega olja, čebeljega voska z dodatkom smrekove smole, ki mazilu doda prijeten vonj po smoli in pozitivne lastnosti smole, ki še povečajo učinkovitost gabeza. Gabezu so včasih rekli celilec zlomljenih kosti in za ta namen je še vedno najboljši. Gabezovo mazilo s kančkom smole, janeza javorskega je izdelano iz naravnih eko sestavin. Sestavine gabezovega mazila janeza javorskega so iz sestavin nabranih na neokrnjenem območju Javorja.

V zdravilne namene se gabez uprablja kot zunanje zdravilo po vsej koži, uporablja pa se pri oteklinah zaradi zvinov, zmečkaninah in modricah, zlomih, povrhnjem vnetju ven ter vnetjih kože ter proti glivicam.

Gabez vsebuje največ alantonina, ki je potreben za tvorbo celic. Tako so pripravki iz gabeza močno priporočljivi pri ranah, ki se težje celijo.

Gabez

Komentirajte

Vaše ime:


Vaš komentar: Opomba: Obrazec ne pretvarja HTML kod!

Ocena: Slabo            Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike: